Profil

Blomst violet beskåret (1)

Unipatatas er et avlerejet internationalt handelsselskab for kartofler, som blev grundlagt i 1997. Kerneforretningen består af handel med læggekartofler suppleret med handel af spisekartofler samt løg. De vigtigste markeder er Nordafrika, Mellemøsten samt alle hjørner i Europa.

Vores formål er at tilbyde de mest konkurrencedygtige priser på produkter af den højeste kvalitet til vores samarbejdspartnere. Således har vi, i samarbejde med vores basis- samt præbasisavlere, etableret vores egen produktionskæde. Her følger vi kartoflernes rejse gennem hele organisationen. Vi har konstant øje på vores produkter. Dette sker fra den spæde start af meristemplanter og -knolde, som produceres under kliniske forhold på laboratorie, frem til levering af det færdige produkt hos kunden.

Gennem årtiers effektivisering kombineret med et tæt samarbejde med vores loyale avlere, har vi opbygget de to største læggekartoffelavlere i Europa. Dette giver vores kunder en større leveringssikkerhed af en højere ensartet kvalitet. Det danske klima samt det høje fytosanitære niveau bidrager til en særdeles sund produktion af vores læggekartofler.
Disse styrker bidrager til vores mission om at levere et produkt, som både vi og vore kunder er stolte af.

Vores vision er at inspirere både vore avlere og kunder til den mest optimale og sunde produktion med den nyeste viden og teknologi inden for dyrkning og opbevaring af kartofler.

Søren i mark